Общи условия за ползване

Тези  условия НА СПОРАЗУМЕНИЕТО регламентират отношенията между „  “ ООД, гр.София,  собственик на уебсайт “BE PROF BG“ /  Онлайн  магазин / и  посетителите и  потребителите на  интернет страниците и услугите, намиращи се на домейна.

„ “ ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, с ЕИК: 201621994, със седалище и адрес на управление в гр. София, р-н Център, ул. Веслец 2; имейл адрес: infobeprofbg@gmail.com , телефон: 0889 626 868 

 

 
 
 
1.Обект на продажба
Обект на  продажба  в този уебсайт са  разнообразни  видове стоки / козметично и фризьорско оборудване/ предназначени за  потребителите,  описани и подредени в раздели. Цената на всяка стока е с включено ДДС. При предоставянето на информация или съвет, в този сайт, в описанието на продуктите, в ревюта и мнения , реклами или по друг начин, „ “ ООД може  да разчита на съвет от производителите и от лицензирани производители.   Тъй като  не е производител на продуктите, които продава, „ “ ООД не поема никаква отговорност за това  продуктите, които продава да не отговарят на специфичните нужди на потребителя на продукта или за всички загуби, щети или вреди, причинени от такива продукти. „ “ ООД изразява готовността си  , при поискване, да  идентифицира производителят на продукта и да предостави на клиентите информация за контакти.
 
„ “ ООД не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки,„ “ ООД си запазва правото да променя цените, наименованията и описанията на стоките, по всяко време без да е необходимо да уведомява предварително своите потребители.
 
Всички покупки  на продукти от BEPROF.BG са ограничени до лична употреба и не могат, без изричното писмено съгласие на BEPROF .BG, да се се извършват във връзка с препродажба или търговска употреба. Ние си запазваме правото да ограничаваме  количествата, до нормалният размер на покупки на дребно.
 
 
2.Регистрация
Разглеждането  на  онлайн магазина  е достъпно  за  всички  посетители,   Пазаруването обаче е  възможно само от регистрирани потребители. За регистрацията в Електронния магазин са необходими Вашето име, адрес, електронен адрес  и телефон за връзка, (Относно сигурността на личните данни необходими при регистрацията можете да прочетете повече в раздел „ Сигурност" ) Паролата,    с, която ще влизате трябва да бъде най-малко от 3 символа, Не се възприемат интервали и специални символи. Желателно е да запомните паролата си и да не я записвате. Освен адреса при регистрация имате право на запаметяване на още 4 адреса за доставка. Може да прегледате и да променяте личната информация, която вече сте ни предоставили във вашият личен акаунт в сайта.
 
 
3.Пазаруване в beprof.bg
След като сте избрали артикул от нашия онлайн магазин натиснете бутона „добави в количка", Ако желаете повече от една стока натиснете бутона „Продължи ". Ако направите някаква грешка с избора на стока, можете да изтриете артикула от вашата количка и натиснете бутона „Обнови". След приключване на пазара натиснете бутона „Разплащане", Може да използвате опцията „Смени адрес",  в зависимост от мястото на доставка. Адресите които можете да запаметявате са общо 2,   В „Коментари  за  вашата  покупка" по  желание  и без  задължение  може да запишете:  данни за фактура, допълнителна информация за поръчката или адреса за доставка. Следва „Начин на разплащане" и „Потвърди поръчката".
 
 
4.Начин на разплащане
Начините за разплащане са два „Разплащане при доставка", Разплащане чрез- 'PayPal", Разплащане при доставка - в брой при доставка /наложен платеж/. При този вид плащане на посочения от Вас адрес идва представител от куриерска фирма, за което предварително сге уведомен. Заплащате сумата на продукта след легитимация и получаване на екземпляр от вашата заявка, която вече сге получили по електронната си поща, фактура или касов бон. Ако желаете да платите в брой на един адрес, а доставката е на друг адрес, то тогава ще трябва да заплатите допълнително куриерската услуга, след предварително уведомяване за цената. Разплащане през PayPal! - Това разплащане може да се направи с всякакъв вид дебитна или кредитна карта с логото на Маster Сагd или Visa, издадени в България или чужбина. За да направите това разплащане е необходимо да имате регистрация в системата на PayPal.com. След като сте избрали този начин на плащане и потвърдите заявката, Вие ще бъдете автоматично пренасочени към страницата на paypal.com, където трябва да въведете създаденото при тях потребителското име и парола и да потвърдите плащането. Отново ще бъдете прехвърлени на нашата страница “BEPROF”. Плащането по този начин може да бъде веднага проследено и проверено от двете страни, което гарантира сигурност, удобство и бързина. За повече информация, посетете на страницата www.paypal.com. Разплащане от чужбина - осъществява се по същия начин през PayPal.com. До изтичане на 7 дневния срок съгласно чл.53 от ЗЗП всички плащания се приемат като депозит.
  
 
5.Обработка на поръчките
След като получим вашата поръчка, Вие ще получите и-мейл съобщение /на предоставеният от вас и-мейл адрес при регистрация/, който ще съдържа вашата поръчка. След това задължително Ви се обаждаме /на телефона предоставен от Вас при регистрация/ за окончателно потвърждение и уточняване на подробности. Развитието на вашата заявка може да проследите онлайн, на нашия уеб сайт, чрез статусите „чакаща", „изпълнява се" и „доставена".
 

 

 
 
6. Доставка
 
 
6.1. Заявената за покупка стока се доставя, чрез куриер на посочения от Потребителя адрес за доставка, освен в събота и неделя и официалните празници, когато поръчки не се доставят, в следните срокове:    
  •  за доставки в страната – в срок от 1 до 2 работни дни от потвърждението.
Продуктите се изпращат чрез куриерска фирма "СПИДИ" или "ЕКОНТ".

При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва от 9.00 до 17.30 часа в работни дни. В събота до 14.00 часа.
При натоварване на куриерската мрежа е възможно забавяне на доставката, за което BEPROF.BG ще Ви информира. 
 
Цени за доставка
- Стандартна доставка за цялата страна с включена застраховка 7 лв.
 
 
 
6.2. Предаване на стоката:
Стоката се предава на Потребителя или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента. При предаване на стоката Потребителят или третото лице подписват придружаващите я документи. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, beprof.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по новата доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение. При получаване на доставката, проверете съдържанието на поръчката за съответствия на изпратената стока с подадената заявка. При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.
 
6.3. Предаване на документите, съпътстващи стоката:
При получаване на поръчаната стока Вие получавате касова бележка, издадена от търговския обект, от който е закупена стоката и гаранционна карта на стоката, в случай че стоката има гаранция. BE PROF е само посредник при поръчка на стоки от търговските обекти на Антоанет ООД. Сайта не може да бъде отговорен за некоректно отношение от тяхна страна.  Be prof не носи отговорност за качеството на закупените стоки. Гаранцията на стоките е валидна на територията на Република България.

 
7. Промяна на поръчката и връщане на закупена стока
Ако доставената стока не отговаря на Вашите изисквания, може да бъде доставена друга , ако има в наличност в търговския обект или да бъде заменена за друга стока, предлагана от beprof.bg на същата стойност. Разноските по връщането на стоката и новата доставка са за сметка на Потребителя.


8. Отказ от сключения договор
Потребителят има право в срок от 7 работни дни, съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от сключения договор за продажба от разстояние. Този срок започва да тече от деня на получаването на стоката от Потребителя.
 
 
9.Рекламация
Веднага след получаването на стоката, Потребителят следва да провери несъответствията на стоката с договореното. В случай, че има несъответствия, Потребителят следва да направи рекламация в писмен вид за тях по реда на чл. .125 от Закона за защита на потребителите. .  Поръчвайки продукт с определен цвят, който е индетифициран чрез номер или наименование на съответният специфичен цвят вие се съгласявате с покупката му. Ако по някаква причина са не сте удовлетворени от своя опит в този онлайн магазин, моля свържете се с нас или сверете цветовете със  сайта на производителя. На рекламация не подлежи стока, за която клиента е бил предварително предупреден за несъответсвие .Ако при получаването на стока, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера още при самото получаване на стоката. В случай, че клиент приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера с получаването и отговорностите по рекламация се прехвърля към куриера, доставил пратката и клиента. При такива обстоятелства важат условията за рекламация на пратки на съответната куриерска фирма.
                            
 
10.Сигурности поверителност
Никой не може да види или редактира личната Ви информация без да знае потребителското ви име и парола. Желателно е да запомните паролата си и да не я записвате! Паролите на нашия сайт трябва да са най-малко от 3 символа, но ви препоръчваме мин. 6! Не се възприемат интервали и специални символи,„ “ ООД е регистриран като администратор на лични данни по смисъла на чл.3 от Закона за защита на личните данни и  се задължава да защитава предоставената от вас информация. За регистрация в магазина са необходими: Вашето име, адрес, е-mail и телефон за връзка.„ “ ООД  не носи отговорност по отношение на действия,  извършвани  посредством предоставена невярна информация от потребител. Личните данни записани при регистрацията на клиента се считат за строго конфиденциални и никога няма да се предоставят на трети лица. Информацията ще се използва единствено и само за изпълнение на поръчката ви,„ “ ООД ще разкрие .личната Ви информация без уведомление само ако това бъде изискано от закона със съответното съдебно разрешение. При изпращането на данните за вход,  регистрация и електронно заплащане чрез еРау.ВG се използва защитена криптирана  връзка.
 
Доставчик на услуга, представляваща съхраняване на предоставена от получател на услугата информация, не отговаря за нейното съдържание, както и за дейността на получателя на услугата, ако:1. не е знаел за противоправния характер на дейността или информацията, или 2. не са му били известни фактите или обстоятелствата, които правят дейността или информацията явно противоправна. Вашият IP адрес се записва когато направите поръчка.  Бъдете коректни!
 
 
11. Търговски марки и права /Copyright/  
Цялото съдържание на сайта, проектиране, текст, графики, изображения, емблеми, бутони, икони, интерфейси, аудио и видео клипове, както и подбор и условия за това, са изключителна собственост на „ “ ООД , или съответните доставчици на съдържание, и са защитени от международните и местни закони за авторско право. Софтуера, използван в този сайт е собственост на , „ “ ООД, гр.София,  или съответните доставчици на софтуер и такъв софтуер е защитен от международните и местни закони за авторско право.
 
 
12. Марки 
Всички търговски марки и търговски наименования, използвани в сайта (колективно "Марки") са собственост на, „ “ ООД гр.София,  или други собственици, които са дали на„ “ ООД , гр.София, право и лиценз за използване на такива обозначения. Знаците, не могат да бъдат използвани във връзка с друг продукт или услуга или по такъв начин че  да  заблуди потребителите относно произхода на стоката   или собствениците  на марките.
 
Внимание!
 
Забранено е копирането /освен за нетърговски лични цеди/, предаването, разпространението, съхраняването или   по   какъвто   и   да   е   друг   начин   използване   на   част   или   цялото   съдържание на уеб сайта на „ В каквато и да било форма.
 
 
 
13.Промени и допълнения
Когато се извършват промени и допълнения по тези общи условия, ние ще ги публикуваме в този уебсайт, като коригираме и датата на последната актуализация в началото на този документ, така че вие да бъдете своевременно информирани.
 
При оn-line продажбата се прилагат разпоредбите на закона за електронна търговия, Закона за защита на потребителите и законодателството на Европейския съюз за търговските съобщения, включително по отношение на рекламата и маркетинга, която е включена в Приложение II на Директива 2005/29/ЕО на Европейския парламент и на Съвета относно нелоялни търговски практики от страна на търговци към потребители на вътрешния пазар и изменение на Директива 84/450/ЕИО на Съвета, директиви 97/7/ЕО, 98/27/ЕО и 2002/65/ЕО на Европейския парламент и на Съвета, и Регламент (ЕО) № 2006/2004 на Европейския парламент и на Съвета.