Органик филър балсам за коса с бял трюфел - Previa 250 мл

  • Марка: Previa Hair Care

Анти- ейдж филър балсам за изтощена и чуплива коса. Чистата и натурална формула заздравява повърхността, хидратира и възстановява косата без да я утежнява. Подмладяващият ефект се проявява моментално. Резултатът е съживена и блестяща коса. Подходящ за честа употреба и като превенция против накъсване и цъфтящи крайчета.

 


Състав: Органичен екстракт от бели трюфели от Алба, екстракт от женшен, алое вера, колаген и аминокиселини, кератин, соеви и пшенични протеини. Рн 3.5 – 4.5 Без наличие на: DEA/TEA, ЕDTA - етилендиаминтетраоцетна киселина, полиетилен гликол (PEG), парабени, тиазолинон, изкуствени оцветители, минерално масло, вазелин, ланолин, силикон.

 


Начин на употреба: Нанесете на измита и леко подсушена коса, оставете да подейства 3-5 минути. За по- добър резултат нанесете равномерно с гребен с широки зъбци и масажирайте, за да улесните проникването във фибрите на косъма. При много увредена коса оставете да действа по-дълго. Подходящ за честа употреба и като превенция против накъсване и цъфтящи крайчета.

 

 

Новата анти-ейдж филър терапия с органични бели трюфели от Алба е интензивен метод за възстановяване на косата, който има запълващ фибрата на косъма ефект. Прави косата по-силна и устойчива. Резултатът е гарантиран от иновативни природни формули, ефикаснисъставки от висок клас и силни възстановяващи свойства. Косата възвъръща здравето, силата, мекотата и блясъка си.

 

Previa Organic White Truffle Reconstruct

Опаковка: 250 мл

 

 

ДОСТАВКА +

Безплатна доставка до офис на Спиди над 100 лв

ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН +

Онлайн магазин Be Prof е част от тази мрежа на оторизирани търговци. Предлага 100% оригинални продукти с ЯСЕН състав и произход. Гаранция за оригиналност и високо качество на продукта е закупуването от оторизиран магазин.

 

Защо да изберете нас?

 

- Be Prof контактува директно с ексклузивния дистрибутор за България, което гарантира произхода и качеството на всички продукти.

- Ние сме верен и лоялен партньор.

- Опит в сферата над 10 г.

- Не продаваме залежали стоки или такива с неясно съхранение.

- Не пазаруваме чрез посреднически фирми.

- Предлагаме винаги най-новите продукти.

-  Предлагаме експертна консултация.

- Подарък към поръчката.

- Експресна доставка