Parlux - DIGITALYON - най-новия професионален сешоар 2400 вата - Тъмно зелен

  • Марка: PARLUX
  • Кат. номер:Anthracite

Новият Parlux DIGITALYON® включва професионална дигитална технология, способна да създаде изключително лек сешоар, но въпреки това да запази надеждността, която отличава марката PARLUX. Тази дигитална иновация също така направи възможно увеличаването на мощността и интензитета та топлината, подобрявайки и ускорявайки работата на най-взискателните професионалисти.

Сърцето на новия сешоар е професионалният дигитален мотор, много лек, новоразработен и с по-дълъг живот, дебит на въздуха от 88 m3/h, тестван в най-добрите салони за красота.
Той гарантира превъзходни резултати и осигурява максимална мощност, способен е да се справи в стресова работна среда , без да губи своята мощност. 2400 вата

Новото съпротивление на "вълни", с "развита" променлива геометрия, позволява повишаване на температурата на сешоара, поддържане на постоянно разпределение на топлината и оптимизиране на нагревателните зони за по-равномерно разпределение на струята .

Parlux DIGITALYON® включва системата
"Air Ionizer Tech", необходима за фризьори, предназначена да подобри емисиите на отрицателни йони чрез елиминиране на статичното електричество, правейки косата по-мека и блестяща и ускорявайки времето за сушене.

Новият преработен филтър, както и създаването на сешоара с елегантен и атрактивен дизайн, е проектиран и патентован, за да улавя повече от мръсотията, която попада в сешоара, като същевременно запазва мощността му напълно непроменена.

Патентованата "HFS - Hair Free System", интегрираното устройство за засмукване на сешоара, позволява да се поддържа уредът чист, осигурявайки по-голяма ефективност на сешоара в течение на времето.

Включена в комплекта , новата дюза SLIM специално проектирана да даде „ефект на право и гладко изкушаване “ за нула време.
Неговата особена форма позволява равномерно изсушаване на по-голяма повърхност на косата, почти равна на ширината на най-разпространените четки, използвани от професионалистите, за да се ускори и подобри работата по „изправяне” на косата.
И още в допълнение, Parlux DIGITALYON® поддържа професионалните характеристики на вече обожавания Parlux ALYON® като:
• Антибактериално покритие
• "Анти-загряване" външно тяло
• 2 превключвателя "SOFT" за по-добър комфорт при работа
• Бутон за студен въздух
• 3,30 метра супер здрав кабел
• 2 скорости - 4 температури
• Произведено в Италия

 

Цвят: Тъмно зелен, Anthracite

 


Всички сешоари PARLUX имат 1 година гаранция! Като при нас е гаранциония и след гаранциония сервиз

Търсете сешоарите парлукс само при оторизирани дистрибутори за страната. За покупки от чуждестранни онлайн магазини не отговаряме за качеството и НЕ важи вашата гаранция