pH - Арганово масло за коса

  • Марка: pH LABORATIORIES

Серия продукти за коса, придаваща блясък и чистота обогатена с арганово масло и кератин.

Арганово масло за коса - Тотално подхранва и контролира косата,придава й копринен блясък и вид. Изцяло произведено с органични съставки, не съдържа силикони или други вредни съставки. 

Аргановото масло се произвежда от ядките на най-скъпото дърво аргания спиноза в Мароко. Чрез студено пресоване се извлича това уникално олио арган от най-високо качесто, което се използва във всички продукти на Италианската марка pH. 

Начин на употреба: Нанесете върху суха или влажна коса. Без отмиване.

Състав: Арган, Касис, пачули и мед, ванилия

• Хидратира и подхранва (Хидролизиран кератин, масло от Аргания спиноза) - Изпитани и доказани съставки, които заглаждат, подхранват и хидратират косата, правят я здрава, мека и бляскава.

• Балансира pH-то
(Лимонена киселина) - Продуктите от гамата pH, съдържат слаби органични киселини с кисело рН, които неутрализират алкални остатъци, слепват кератиновите плочки и заключват цветните пигменти дълбоко в сърцевината на косъма, намаляват пориозността и правят кутикулата гладка.

• Премахва остатъците от химически процедури
(Цетримониев хлорид) - След химическ третиране, е много важно да се премахнат всички остатъци, които не са проникнали в косъма. В противен случай те могат да увредят косата и да я направят слаба и изтощена. Връща гланца на здравата коса.

 

Серия: pH LABORATORIES ARGAN & KERATIN TREATMENT

Опаковка: 100 мл

Доставка +

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв