Подаръчен комплект за лице анти-ейдж - Academie

  • Марка: ACADEMIE COSMETICS
  • Кат. номер:Ruby Box

Анти-ейдж грижа - Подаръчен комплект 

 

Save Miracle крем за лице - В комбинация със соеви протеини и масла от слънчоглед и лешници, той осигурява на клетките на съединителната тъкан ценни изграждащи компоненти и допълнително укрепва защитната бариера на кожата.

 

Този подхранващ крем на Académie е надежден продукт за вашето зряло лице, който не само ще го успокои, но и ще го направи стеганто и освежено. Бързо ще ви накара да се почувствате отново млади!

 

Начин на употреба: Прилагайте козметиката всяка сутрин и вечер. Нанесете го върху почистени лице, шия и деколте. Разнесете с кръгови движения.

 

 

Всеки тип кожа

Хидратираща маска за лице с мед - При създаването на Hypo-Sensible Honey Mask, технолозите са взели под внимание всички признаци на сухата кожа. Маслата от манго, шеа и макадамия са най-добрият избор за именно такава грижа, но все пак главният герой, в съставките на маската, е медът. Комплексното им действие ефективно овлажнява и подхранва, като регулира правилния баланс на pH.

 

Дехидратираната кожа се превръща в много по-мека и еластична, а беленето и дразненето остават в историята.

 

Начин на употреба: Нанесете равномерен слой маска върху лицето си. Оставете да подейства за 15-20 минути, след това изплакнете с топла вода. Използвайте веднъж или два пъти седмично.

 

Серия: Academie Visage

Опаковка: Маска 50 мл + Крем за лице 50 мл