Преса за коса с широки плочки - Ricki Parodi EXTRASLIM

  • Марка: Ricki Parodi
  • Кат. номер:45500700

ultra Slim PRO - Преса супер слим с широки плочки

Самоконтролиращ се „умен“ нагревател

-          Пресите са разработени с ново поколение керамичен нагревател, който се самоконтролира. Постоянно поддръжа на точно зададената желана температура и гарантира сигурност при работа и здрава коса. Титана има перфектна топлопроводимост, високо устойчив е на корозия и е здрав като стомана, но 60% по-лек. Дава невероятна мекота и гланц на косата.

-          Флотинг система – „плаващи“ плочки, дава лекота на движението по кичурите, плътно прилепва по косата и осигурява перфектни резултати при изправяне и при стилизиране на вълни и къдрици. Лекота и прецизност.

 

-          Поддържа зададената температура през цялото време на работа с пресата и максимално щади косата.

ТИТАН за бързо изправяне на косата без усилия

230 С = перфектни професионални резултати без увредена коса

Ултра слим дизайн

  • Мощност: 150- 230`С,  50 Вата загряване за 30 сек.
  • Ултра слим дизайн, кабел с ротация 360`
  • Прецизно регулиране на температурата с LCD дисплей
  • Титан плочки с най-гладкото плъзгане по косъма, блясък и траен стайлинг
  • Прецизно регулиране с 5 температурни програми
  • Идеална за кератинова терапия, изправяне на косата и перфектни букли

 

Royal Secret е специална селекция от висок клас професионални електроуреди от най-ново поколение за стилизиране и грижа за косата: преси, маши, парни и йонни стилизатори с иновативни технически характеристики и адаптирани към всеки тип коса. В уредите са внедрени най-модерните аналогови и дигитални технологии и разработки на световните университетски научни лаборатории. Приложихме в действие нанотехнологии, диамантено- керамични покрития, йонизация, студена пара и ултразвукова технология, плочки от титан с уникална полировка и здравина, които разпределят равномерно температурата по целия косъм до сърцевината му. Завършихме професионалните качества с модерен дизайн,  хай-тек  дигитални технологии за лесно и прецизно управление и максимална сигурност по време на приложение.

Не забравихме ергономичния дизайн и гладкостта при докосване, както и женствените форми и красивото излъчване – всичко необходимо за максимална ефективност,  перфектни резултати, лесно, сигурно и доставящо удоволствие приложение. Сътворихме професионални уреди за луксозен стайлинг в стил „НЮ ШИК“- престижни за работа, както в салоните за красота, така и за гламур и високотехнологична ежедневна грижа за косата у дома или при пътуване.

Технологията на електроуредите Royal Secret е покрита с гаранция 12 месеца.

EXTRA SLIM L