Професионален оксидант за боя за вежди и мигли - Sumita

  • Марка: Perfect Beauty
  • Кат. номер:Sumita10oxidant

SUMITA OXIDANT 3% 10 vol. Формулиран специално за боядисване на мигли и вежди. Може да се използва безопасно около чувствителната зона около очите и осигурява брилянтни цветови резултати.

Тесният отвор на дозатора позволява точна дозировка. Достатъчно за приблизително 100 приложения.


Употреба:  Смесете 2 см оттенък и 10 капки Oxidant Liquid, за да създадете кремообразна паста. Нанесете върху миглите и веждите. Оставете за 5-10 минути.


Само за професионална употреба. Избягвайте контакт с очите. Изплакнете незабавно, ако продуктът влезе в контакт с тях. Носете подходящи ръкавици. Съдържа водороден пероксид.
* Не използвайте оксиданти, формулирани за цвета на косата, това ще раздразни чувствителната кожа около очите. Използвайте само Sumita Oxidant, специално създаден за чувствителната зона около очите.

ДОСТАВКА +

Безплатна доставка до офис на Спиди над 100 лв

ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН +

Онлайн магазин Be Prof е част от тази мрежа на оторизирани търговци. Предлага 100% оригинални продукти с ЯСЕН състав и произход. Гаранция за оригиналност и високо качество на продукта е закупуването от оторизиран магазин.

 

Защо да изберете нас?

 

- Be Prof контактува директно с ексклузивния дистрибутор за България, което гарантира произхода и качеството на всички продукти.

- Ние сме верен и лоялен партньор.

- Опит в сферата над 10 г.

- Не продаваме залежали стоки или такива с неясно съхранение.

- Не пазаруваме чрез посреднически фирми.

- Предлагаме винаги най-новите продукти.

-  Предлагаме експертна консултация.

- Подарък към поръчката.

- Експресна доставка