Професионална безамонячна боя за коса - pH Laboratories 8.71

  • Марка: pH LABORATIORIES
  • Кат. номер:8,71

8.71 pH COLD BEIGE LIGHT BLONDE

Награда за боя на годината 2019г

 Професионална безамонячна трайна боя за наситен траен цвят и невероятен блясък. Обогатена с арганово масло за подхранване и хидратация и с кератин за уплътняване на косъма. Ослепителни цветове, сияйни и модни нюанси. Перфектно покритие на белите коси. Изсветлява косат до 4 тона като осигурява дълготрайност на цвета. Деликатна формула подходяща и за фина и увредена коса. Безамонячната РН боя е с приятен аромат и лесна за нанасяне. Богата палитра от нюанси, която придава ослепителен блясък и плътност за здрава, изпълнена с живот красива коса. 

Професионална боя за коса, която осигурява 100% покритие на бели коси и дълготрайно запазване на цвета. Специалната консистенция, позволява използването на по-малко количество продукт в сравнение с другите професионални бои. Боите рН дават удивителни резултати с ниска разходна норма при нанасяне. 

Активни съставки

  • Арганово масло познато като златото на пустинята, аргановото масло се добива от натрошени ядки от дървото Argania spinosa. притежава уникални хидратиращи свойства. Богато на витамин Е , аргановото масло придава блясък на сухата и крехка коса предпазва и от вредното влияние на околната среда и я подхранва от корените до върховете без да утежнява.
  • Кератин като основен елемент на фибрите на косата, кератинът има мигновено уплътняващо и заздравяващо действие. Подхранва косата в дълбочина, придава плътност, обем, мекота и сияйност

Начин на употреба

  • Смесване 1:1.5 с оксидант
  • За суперизсветляващи 1:2 с оксидант

Към боята за коса може да добавите Подхранваща добавка с минерали, която ще придаде блясък, ще подхрани и хидратира косата. Добавката, може да бъде използвана и самостоятелно на влажна коса, за няколко минути, след което се изплаква с вода

Туба 100 мл +  1 бр оксидант( по избор 10%,20%,30%,40%) 150 мл

При средно гъста коса, боята стига за 2 боядисвания. 

ДОСТАВКА +

Безплатна доставка до офис на Спиди над 100 лв

ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН +

Онлайн магазин Be Prof е част от тази мрежа на оторизирани търговци. Предлага 100% оригинални продукти с ЯСЕН състав и произход. Гаранция за оригиналност и високо качество на продукта е закупуването от оторизиран магазин.

 

Защо да изберете нас?

 

- Be Prof контактува директно с ексклузивния дистрибутор за България, което гарантира произхода и качеството на всички продукти.

- Ние сме верен и лоялен партньор.

- Опит в сферата над 10 г.

- Не продаваме залежали стоки или такива с неясно съхранение.

- Не пазаруваме чрез посреднически фирми.

- Предлагаме винаги най-новите продукти.

-  Предлагаме експертна консултация.

- Подарък към поръчката.

- Експресна доставка