Професионална козметична машина Apollo Duet

 • Марка: Apollo Duet
 • Кат. номер:Apollo Duet

 

Apollo Duet е най-модерната технология за грижа за кожата на лицето, състояща се от електропорация, интелигентна радиочестота (RF), охлаждане, отопление и LED светлина.

Характеристика

Радио честота
Електропорация
Отопление и охлаждане
LED терапия
Ползи

Потискане на бръчки
Синтез на колаген
Подобряване на еластин
Дълбоко проникване на макромолекулите
Безиглено лечение
Стабилна и безопасна технология
Приложения

Лифтинг на кожата
Контуриране на лицето
Овлажняващ
алопеция
Мелазма
Стягане на кожата
Постлазерна, MTS и пилинг грижа
Доставка на решение за кожни проблеми
Изсветляване на кожата
Грижа за акне

 

Apollo Duet е авангардна система за грижа за кожата на лицето, съчетаваща по уникален начин три водещи козметични технологии – 4-то поколение мултиполярна радиочестота (RF), електропорация и йонофореза.

Комбинацията от тези технологии със способността за загряване или охлаждане на кожата на пациентите и използването на пълна серия от активни терапевтични решения („Derma Boost“), прави Apollo Duet изключително ефективен при лечението на практически всяко състояние на кожата, включително възпалена и раздразнена кожа , акне, пигментация, себорея, розацея и купероза. Системата също така е доказано много ефективна при лечение против стареене.

 

Apollo Duet е проектиран щателно, за да улесни много прецизно лечение за оптимални резултати:

Вграден температурен сензор в RF ръкохватката позволява на потребителите да проследяват температурата на кожата на пациентите в реално време и съответно да коригират лечението. Професионалистите по грижа за кожата, използващи Apollo Duet, могат прецизно да настроят всички параметри на лечение, включително технологиите и решенията Derma Boost, които да се използват, целевата температура на нагряване или охлаждане на кожата, интензитета на радиочестотата (RF) и електрическите токове и полярността на йонофорезата.

Чрез внимателно настройване на всички тези параметри, потребителите на Apollo Duet могат да приспособят грижата за кожата, за да отговарят на специфичното състояние на кожата на пациентите, нивото на лична поносимост и определените терапевтични цели

 

Apollo Duet е проектиран и разработен от DB Pisga, Израел и се произвежда от WEERO Korea. Това е съвместният продукт на израелските иновации и напредналите корейски технологии.

Системата е произведена по стандартите на EEA. Той издържа множество проверки за безопасност и работа, за да гарантира оптимални резултати от грижата за кожата и максимална защита на кожата на пациентите.

Apollo Duet включва няколко механизма за безопасност, интуитивен е и лесен за използване и осигурява удобно лечение за пациентите.

 

За повече информация за всички козметични апарати се свържете с нас:

Телефон: 0889 77 88 05

Имейл: infobeprofbg@gmail.com

ДОСТАВКА +

 • Безплатна доставка до офис на Спиди или Еконт над 100 лв
 • Цената за доставка до офис на Спиди( или Еконт ), или до адрес на клиента, при поръчки на стойност под 100 лева, се начислява и заплаща от самият него, спрямо ценовите условия на куриерска фирма Спиди.
 • Всички ел. уреди се изпращат с преглед и тест.

ГАРАНЦИЯ +

 • Всички ел. уреди са с 1 година гаранция. Онлайн магазин BeProf.BG предлага сервизни услуги след изтичане на гаранцията.

ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН +

Онлайн магазин Be Prof е част от тази мрежа на оторизирани търговци. Предлага 100% оригинални продукти с ЯСЕН състав и произход. Гаранция за оригиналност и високо качество на продукта е закупуването от оторизиран магазин.

 

Защо да изберете нас?

 

 •  Be Prof контактува директно с ексклузивния дистрибутор за България, което гарантира произхода и качеството на всички продукти.
 •  Ние сме верен и лоялен партньор.
 •  Опит в сферата над 10 г.
 •  Не продаваме залежали стоки или такива с неясно съхранение.
 •  Не пазаруваме чрез посреднически фирми.
 •  Предлагаме винаги най-новите продукти.
 •  Предлагаме експертна консултация.
 •  Подарък към поръчката.
 •  Експресна доставка