Слънцезащитен спрей за лице и шия SPF 50 - Sun Care - GIGI

Нова формула за слънчева защита, протекция от UVA и UVB радиация и IR лъчи. Продуктите на линията осигуряват ефективна защита, предотвратяват преждевременно стареене и осигуряват подхранване за поддържане на еластичност и ефективна функция на кожата. Всички продукти на линията са подходящи за ежедневна употреба, не оставят бели остатъци по кожата ви и се чувстват невероятно.


Слънцезащитен спрей за лице и шия - защита срещу всички видове радиация, бързо се абсорбира и не се забелязва върху кожата. Защитната активност се основава на ефективни блокери на радиацията за осигуряване на ефективна защита срещу UV лъчението на ядрото (ДНК предотвратява изгаряния на кожата от UVB лъчение. Прилагайте ежедневно през сезона, за да поддържате здравето на кожата и да предотвратите признаци на стареене на кожата.

 

Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество, за да покриете цялата зона на лицето и шията 15 минути преди излагане на слънце. Нанесете отново след къпане или повишено физическо натоварване. Избягвай контакт с очите

 

Серия: Sun Care

Опаковка: 75 мл

Доставка +

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв