Студен отслабващ и антицелулитен крем за тяло - Gerards

  • Марка: Gerard’s
  • Кат. номер:P0001223

„Студен” отслабващ и антицелулитен крем за тяло

Иновативната му формула съдържа: бръшлян, кофеин, есенциални масла от градински чай, лимон, портокал и лавандула. Всички тези съставки помагат на тялото да гори мазнини, да се дренира и едновременно редуцират ден след ден обиколките на тялото. Изключителна професионална формула, която  действа дълбоко, но не пречи на капилярите и не зачервява кожата. Доказано дава бързи, реални и видими резултати. Бестселър за масажистите и любимо пристрастие за клиентите.

Начин на приложение: Козметичния продукт се нанася с масажни движения. Не предизвиква затопляне. Може да се прилага и при зачервени капиляри.

 

 

МОДЕЛИРАЙ СИЛУЕТА

Диетите не са достатъчни, за да намалим обиколките и изгорим мазнините. Необходима е „ръката на художника-онлайн козметиката”, която да извае фигурата ни като от списание. Тук е незаменимата роля на професионалните козметични продукти със съставки, които правят кожата еластична, стегната и довършват започнатото от диетата. Те служат и за поддръжка на вече постигнатото.

 

Силните съставки на „хоризонта за отслабване”

-         Кофеинът улеснява разграждането на мазнините и изхвърлянето на мастните клетки.

-         Градинският чай и лимоновият сок действат стягащо.

 

 

Серия: Body Snelling

Опаковка: 250мл

ДОСТАВКА +

Безплатна доставка до офис на Спиди над 100 лв

ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН +

Онлайн магазин Be Prof е част от тази мрежа на оторизирани търговци. Предлага 100% оригинални продукти с ЯСЕН състав и произход. Гаранция за оригиналност и високо качество на продукта е закупуването от оторизиран магазин.

 

Защо да изберете нас?

 

- Be Prof контактува директно с ексклузивния дистрибутор за България, което гарантира произхода и качеството на всички продукти.

- Ние сме верен и лоялен партньор.

- Опит в сферата над 10 г.

- Не продаваме залежали стоки или такива с неясно съхранение.

- Не пазаруваме чрез посреднически фирми.

- Предлагаме винаги най-новите продукти.

-  Предлагаме експертна консултация.

- Подарък към поръчката.

- Експресна доставка