Терапевтичен комплект за проблемна кожа, измивен гел,лосион и крем - Acnon - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:27128

Продуктите от линията Acnon при лечение на акне на всички етапи от появата му, предназначени за ежедневна употреба и постигат бързи и видими резултати. Продуктите на ACNON съдържат съставки, които успокояват ефекта от зачервяване и раздразнение и почистват, пречистват и предпазват кожата от акне на всеки етап.

 

Терапевтичен комплект (измивен гел, лосион, нощен крем)

 

1. Измивен гел - Съдържа иновативен комплекс, действа на всички симптоми, форми и показания на акне. Коларен биоми- метичен пептид, стимулира процесите на заздравяване, ретиноиди от ново поколение помагат при предотвратя-
ването на появата на възпаления, без раздразнение. Почиства и освежава, не предизвиква пресушаване. Матира и придава свежест.

 

Активни съставки: Ret комплекс, NMF комплекс и сорбитол

 

Начин на приложение: Масажирайте малко количество сапун върху мокра кожа и изплакнете с вода

 

 

Серия: Acnon

Опаковка: 100 мл 

 

 

2. Лосион - Тоник за проблемна кожа, завършва фазата на почистването, балансира рH. Активния комплекс съдържа гликолова киселина за почистване на порите и нежно ексфолиране. Билкови екстракти от кипрей и хамамелис, успокояват и имат антибактериално действие. Нова стабилна форма на вит А регенерира кожа без раздразнения.

 

Активния комплекс съдържа: гликолова киселина за почистване на порите и нежно ексфолиране.

- Билкови екстракти от кипрей и хамамелис, успокояват и имат антибактериално действие.

- Нова стабилна форма на вит А регенерира кожа без раздразнения.

 

 

Серия: Acnon

Флакон: 120 мл 

 

 

 3. Нощен крем - Действието на нощния крем регулира работата на мастните жлези, предотвратява запушването на порите, бори се с възпаленията и овлажнява пресушената кожа. В състава са включени: вит В5 и екстракт канадски кипрей – Иван чай с противовъзпалителен и успокояващ ефект. Новата форма на вит. А – понижава активността на мастните жлези и активира процеси за обновяване на клетките. Биомиметичен Трипептид – 1 активира регенерацията на тъканите и предпазва от появата на белези и пигментация.

 

Активни съставки: Витамин B5 и Ret комплекс

 

Начин на приложение: Вечер, след почистване на лицето със сапун Acnon и активен тоник Acnon, нанесете тънък слой върху кожата на лицето. Започнете постепенно – 3 пъти през първата седмица и след това увеличете броя на дните на употреба

 

Серия: Acnon

Опаковка: 50 мл 

 

 

 

240,00 лв. 200,00 лв.
ДОСТАВКА +

Безплатна доставка до офис на Спиди над 100 лв

ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН +

Онлайн магазин Be Prof е част от тази мрежа на оторизирани търговци. Предлага 100% оригинални продукти с ЯСЕН състав и произход. Гаранция за оригиналност и високо качество на продукта е закупуването от оторизиран магазин.

 

Защо да изберете нас?

 

- Be Prof контактува директно с ексклузивния дистрибутор за България, което гарантира произхода и качеството на всички продукти.

- Ние сме верен и лоялен партньор.

- Опит в сферата над 10 г.

- Не продаваме залежали стоки или такива с неясно съхранение.

- Не пазаруваме чрез посреднически фирми.

- Предлагаме винаги най-новите продукти.

-  Предлагаме експертна консултация.

- Подарък към поръчката.

- Експресна доставка