Термоактивен антицелулитен крем за тяло - Gerards

  • Марка: Gerard’s
  • Кат. номер:P0001214

Ремоделиращ термо-активен крем за тяло с ударен ефект. Бързо намалява бричовете и паласките и  разгражда локално натрупаните мазнини, възстановява тонуса и еластичността на кожата. Съдържа растителен колаген, екстракт от бреза, бръшлян  и див кестен – активна комбинация  с висока концентрация на активни агенти. Прилагайте поне 1 месец преди отпуската, а за  по-бърз ефект го носете  и при  сеансите при масажист.


Начин на приложение: Нанася се ежедневно с масажни движения. Козметичния продукт предизвиква затопляне и зачервява тъканите и не се препоръчва при зачервени капиляри. Термоактивността стимулира венозната циркулация.

 

АХ, ТОЗИ ЦЕЛУЛИТ!

Той се цели в най-женствените и привлекателни зони от тялото ни – корема, бедрата и ханша и даже пропълзява от изрязаните ръкави. Колкото и да ни се иска да скрием целулита, той безпощадно се е настанил там, защото сме допуснали хормонален дисбаланс, нарушение на обмяната на веществата, нерационално хранене или сме подложени на  ежедневен стрес. Независимо дали сме слаби, пълнички, в зряла възраст или в първа младост, целулитът е там и ще си стои на най-съблазнителните зони, докато не го изгоним и отстраним трайно със сериозна онлайн козметика!

 

Атакуващите съставки:

- Бръшлянът е сред най-мощните врагове на целулита. Той подпомага освобождаването на тъканите от излишната  задържана вода и стимулира синтеза на колаген.

-Дивият кестен - увеличава устойчивостта на капилярите, стимулира микроциркулацията и клетъчния метаболизъм.

 

-Водораслото Спирулина - съдържа рекордно количество белтъчини, а това го превръща във враг на „портокаловата кожа”, която се дължи и на недостиг на белтъчна еластична съединителна тъкан.

 

 

Серия:

Опаковка: 250 мл