Възстановяващ нощен крем за лице за чувствителна кожа - Recovery - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:20040

 

 

Нощен крем за лице против зачервяване и раздразнения

Не омазняващ нощен крем против зачервяване и раздразнения. Дълготрайната употреба подобрява виталитета на кожата и функционалноста и. Заздрвява капилярната система и помага на чувствителната кожа. Богагата формула на клинично тествани анти-елергени, които заздравяват и подсивлат метаболизма на кожата за да я протектира от зачервяване, чувствителност, подпухване и опъване. Съдържа активни съставки които наподобяват на натуралната реакция на механизма. Неутрализира ензима които разбрива колагеновите фибри и капилярните стени. Хидратиращия и подхранващ комплекс от съставки одължават живота на клетките и подържат кожата млада, здравословна и сияйна. Помага за подпухване и зачервяване на момента с бързо попиваща, копринена консистенция.   
Не съдържа парабени и алергизиращи аромати.
 
Активни съставки: Фито –клетки от MALUS DOMESTICA протективна грижа за стволовите клетки, Билков комплекс от “ лечебна овчарка” - Biodynes TRF( Естествен пептид), ХИДРОКСИ ПРОЛИСИЛАН (Подобрява обновяването на клетките и изгражда възстановяващи механизми)

Начин на употреба:
 Желателно е да се ползва след тежки козметични процедури. Иползвайте нощния крем ежедневно, вечер след като сте измили лицето с другия продукт от онлайн козметиката. Нанасяйте на лицето нежно с леки кръгови движения.
 
 
Линията GIGI RECOVERY е специално разработена, за да отговори на индивидуалните нужди на кожата, преди и след професионални процедури, козметична хирургия, дълбоки химически процедури, ексфолиране или инжекции за пълнене. Усъвършенстваните продукти за грижа за кожата на RECOVERY подготвят кожата за лицеви и козметични процедури, ускоряват оздравителния процес, намаляват риска от образуване на белези и предотвратяват зачервяването, чувствителността и възпалителния отговор на кожата.
Най-важното е, че редовното използване на продуктите от линиите укрепва и подобрява резултатите от процедурите или леченията и ги запазва във времето.
Така че за наистина перфектни резултати, поглезете се с ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
 
 

Серия Recovery

Опаковка: 50 мл